Sleep before you are dead

Sov innan du dör

Foto och text av: Anja Stang

Mitt förhållande till sömnen har haft sitt upp och nedgångar över åren. Nu vill jag få det att hålla - resten av mitt liv.

När jag var tretton fick jag en bok om drömtydning i present. Jag förväntade mig att skriva ner mina drömmar varje morgon och analyserade dem till döds. Jag lärde mig att drömmar gillar ordlekar, och kan få dig att drömma att du kör bil för att illustrera att du är "ute och kör". Och att vatten alltid symboliserar känslor. Jag har boken kvar, men kommer aldrig att använda den igen. Jag blev upptagen av andra saker och slutade komma ihåg mina drömmar. Och du kan inte skriva ner något du har glömt?

Jag tror att drömmar har svaret på många problem, stora som små, om vi bara lyssnar. De går hand i hand med intuition. Genom att beröva oss själva sömnen drunknar den lilla rösten i bruset.

 Hela Anjas blogginlägg kan du läsa här

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.