Simplicity works

Simplicity works

"Prinsessen på erten" seng er ikke for alle, og heller ikke synonymt med en god natts søvn. Valg av seng og madrass handler for mange om hva man har sovet på fra fra du var liten, og hva kroppen din trives best med. 

En god madrass derimot essensielt for å gi kroppen god isometrisk støtte hele natten igjennom. 

Hvis du har hørt om "Japandi" style så er dette et design mange foretrekker. Ordet kommer av Skandinavisk design kombinert med Japansk minimalisme. Naturmaterialer kombinert med funksjonalitet og komfort er nøkkelelementer. 

 

Vår sengebase Tilemahos er derfor veldig populær. Med sitt rene design, og en vakker ramme i bøk,  får du en seng som har et enklere uttrykk, samtidig som sengen svever litt mer over gulvet. 

 

Japandi sengeramme 

Kombinerer du denne sengebasen med vår bestselgende "Duo madrass" får du både uttrykket du er ute etter, og optimal støtte for kroppen. 

For deg som ønsker noe mer elastisitet, kan du velge Perseas madrass kombinert med Iviskos overmadrass. En noe mer kompleks madrass, med et ekstra innebygget lag med naturlateks. Et suverent og varig valg, som også bygger noe høyere enn vår Duo madrass.

 

 

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.