Kule Kids og Naturlig søvn

Coola barn och naturlig sömn

Text och foto: Anja Stang

Varför tar jag ett djupt andetag innan jag skriver det här inlägget om barn och sömn? För kombinationen är både den finaste i världen – och den svåraste.

För snart åtta år sedan blev jag mamma för första gången. En av de mest överraskande sakerna med att skaffa barn är att livet aldrig kommer att bli exakt sig likt igen. Tack och lov ville jag inte det heller. Korsa mitt hjärta! Men det tog lite tid att vänja sig vid vissa delar av det "nya" livet.

"Föreställ dig att sova i ren natur varje natt! Bokstavligen på en bädd av ekocertifierat trä, naturgummi, kokosfiber och tång."

 

Läs mer om Anja Stangs erfarenheter av barn och naturlig sömn:
 GreenHouse av Anja Stang

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.