Noras Hjem Studio

Noras Hjem Studio

Et gammelt, sjarmerende lager – en gang del av Nora Fabrikkers lokaler – er blitt forvandlet til et unikt showroom for et håndplukket utvalg ledende interiørmerker. Noras Hjem Studio er utformet som et hjem, der baderom, kjøkken, soverom og stue blir en naturlig ramme rundt objektene som vises frem.

Siden 2020 har Coco-Mat vært en del av Noras Hjem. For mange har dette stedet vært til stor inspirasjon også når de skal kjøpe sin første Coco-Mat seng. 

Noras Hjem Studio er dit du går for å holde deg orientert, oppdage nyheter, finne inspirasjon, eller bare ta en prat og en kaffekopp. Det er Scenario, et av landets største og mest erfarne interiørarkitektkontorer, som står bak Noras Hjem Studio. Showroomet er realiseringen av Scenario-eier Linda Steens gamle drøm om å skape et sted der interiørinteresserte kan oppleve interiørelementer, møbler og andre produkter i full skala. 

I all hovedsak er Noras Hjem en møteplass for interiørdesignere, men har du som privatperson lyst til å la deg inspirere, tar vi gjerne i mot deg på forespørsel. Send oss en e-post på oslo@cocomat.no for å avtale tid.

Les mer om Noras Hjem her: www.norashjemstudio.no
Mer om Scenario Interiørarkitekter finner du her: www.scenario.no

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.