Gratis tur til Athen

Kjøp en Coco-Mat signaturseng og få tur til Athen!

Vi er vant til at folk kommer til oss for å kjøpe seng etter å ha sovet på et Coco-Mat hotell. Nå snur vi på det, og gir deg reise og opphold på vårt 5-stjernes hotell i Athen ved kjøp av en av våre signatursenger!

Coco-Mat reise

Coco-Mat og Aegean Airlines har nylig inngått et strategisk samarbeid for å promotere den unike greske gjestfriheten. Se ønsker å markere dette ved å invitere utenlandske Coco-Mat kunder til Coco-Mat sitt nyeste 5-stjerners hotell i hjertet av Athen, med utsikt til historiske Akropolis.

Coco-Mat Hotell Athen BC

I perioden 14. - 28. februar 2022 har vi gleden av å tilby de tre første parene som kjøper en av våre signatursenger gratis flytur med Aegean Airlines og opphold (bed & breakfast) i hele 4 dager på Coco-Mat Hotel BC.

 

Vi gjør oppmerksom på at reisen må foretas i mai 2022, og at denne reisen gis til de tre første som kjøper enten Pythagoras, Triton eller 4-Layer seng med minimum 160cm bredde. Flytur går direkte fra Oslo til Athen.

Vi anbefaler alle som skal kjøpe våre signatursenger å ta turen innom oss for å prøve ulike kombinasjoner, velge tekstiler og søm, og matche med ønsket headboard. Velkommen til oss på Grini Mølle.

Book en tid og hold av en seng!

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.