På tide med en søvnrevolusjon?

På tide med en søvnrevolusjon?

Her om dagen rundet Coco-Mat Oslo 1 år! Det som for tre år siden var en drøm om å få presentere verdens beste (bærekraftige) senger til nordmenn, har blitt en virkelighet. 

Det er noe fint med å starte for seg selv for første gang. Med masse pågangsmot er man ganske lykkelig uvitende om hvor mange fjell som skal flyttes underveis. Vi fortsetter veien videre mot det grønne skiftet, med mål om å skape en søvnrevolusjon.

En livsstil

Mitt møte med Coco-Mat i New York traff en nerve i meg. Rett og slett fordi Coco-Mat er mye mer enn en gresk merkevare med fantastiske søvn produkter.
I kjernen av alt vi gjør, ligger en filosofi basert på en idé om å lage verdens beste senger av naturlige materialer, på naturens premisser og så bærekraftig som overhode mulig. I dette ligger en forpliktelse om å ivareta en verden for fremtidige generasjoner.

Hele min oppvekst har vært basert på utallige, unike naturopplevelser. Å jobbe med noe man verdsetter så høyt er et privilegium.

Har vi et bevisstløst forhold til søvn?

Jeg jobber hver dag med å øke folk sin bevissthet rundt søvn og søvnkvalitet. Søvn er en helt avgjørende faktor for god helse, og den beste velvære du kan gi deg selv.

Norge er blant landene i verden som bruker mest penger på interiør. Allikevel er vi mest opptatt av de tingene i hjemmet som synes. Sengen som vi tilbringer 1/3 av livet vårt i, blir ofte nedprioritert. 

På tide med en søvnrevolusjon 

Som alt annet i livet handler det om å bli opplyst nok til å forstå hvorfor du bør få nok søvn & søvn av god kvalitet. 

Selv har jeg satt et viktig mål for meg selv: gründerlivet skal ALDRI gå utover nattesøvnen. Når man jobber med søvn, er man vel vitende om alle de helsemessige innvirkningene lite søvn har på oss mennesker, og det er ikke verdt å slurve med. Prioriterer du nok søvn og sørger for å sove godt, er det den beste investeringen du gjør i egen helse. 

Mitt mål er å være med på å skape en endring. Vi skal gjøre de likegyldige bevisste, de bevisste lidenskapelige og de lidenskapelige religiøse, slik at flere ser bak glidelåsen neste gang de kjøper seng :)

 

SLEEP WELL - LIVE BETTER - SLEEP ON NATURE

Hilsen Betina Sollie / Gründer og eier av Coco-Mat i Norge

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.