Kjærligheten ligger i detaljene.

Vår Triton håndlages av våre mest erfarne møbelsnekkere, og trekkene lages av våre egne syersker. Den består av totalt 29 lag naturmaterialer som alle møysommelig plasseres inn i de ulike madrassene. Alt for at Triton skal gi deg den absolutt høyeste komfort. Hver madrass er trukket i et mykt trekk av økologisk bomull som du velger i en farge som matcher ditt soverom.

 • Ergo-basen i bunn

  Gummibeltene er trukket med bomull, og har lommer som låser lamellene til sålen slik at det hele blir til en støtabsorberende enhet som ikke avgir den minste lyd ved bevegelse. Ergo-basen gjør at sengen føles så og si bunnløs, ettersom den responderer på større kroppsbevegelser, og absorberer og utligner vekt påvirkning. Med sitt design sørger Ergo-basen for god luftsirkulasjon og en dyp vektfordeling.

 • Lagvis bygges madrassen opp av flere sjikt naturmaterialer

  11 lag naturmaterialer

  Under det fløyesmyke trekket finner du vår signatur kombinasjon av naturmaterialer. Lag med naturgummi tilfører elastisitet, og sjikt med kokosnøtt fibrene gir stabilitet. Foruten dette inneholder basen elastifiserte fibere av kokosnøtt, kaktus og hestehår for at sengen skal puste og holde deg tørr gjennom natten, samt eukalyptus og tang for din velværes skyld.

På innsiden av Proteas

Proteas er i prinsipp to ulike madrasser bygget opp lagvis fra kjernen og ut. Om du vender den, vil den derfor endre karakter.

Madrassen kan derfor brukes på begge sider, og de to sidene av sengen kan vendes helt uavhengig av hverandre.

Triton Sengegavl

Sengen kan leveres med Triton sengegavl som vi alltid spesiallager på mål og i tekstiler tilpasset hver enkelt kunde og soverom.

Samtlige seksjoner sys hver for seg og kan derfor byttes ut enkeltvis.

 • Senger og puter av rene naturmaterialer

  101 netters fornøyd garanti

  Skulle du mot formodning ikke finne deg 100% til rette på din nye seng, tilbyr vi å bytte ut madrassen slik at du får akkurat den sengen du drømte om.

  Les mer

 • Fri frakt av ny seng og fri retur til Kirkens bymisjon av din gamle madrass

  Gratis hjemkjøring

  Gratis sengelevering til hele landet. Etter avtale kan vi også montere sengen ferdig på ditt soverom.

  Les mer

 • Fri retur av din gamle seng

  Vi tar din gamle seng med oss i retur og sørger for at den får et forlenget liv hos noen som trenger den ved hjelp av Kirkens Bymisjon.

  Les mer

1 av 3