Adaptive Pythagoras

Kroppen vår endrer seg gjennom livet, og mange opplever behov for å justere sengen ettersom man går gjennom ulike livsfaser. Pythagoras er konstruert for å kunne tilpasse seg endringer ved din kropp og ditt søvnmønster.

 • Sengebasenes oppbygging

  Pythagoras rammemadrass er bygget på en solid ramme av massiv eik. På eikerammen hviler vår helt spesielle Ergo-base. I Pythagoras rammemadrass er Ergo-basen lagt mellom to lag med kokosfiber, og fått et lag naturgummi på toppen for å danne det rette underlaget for Mikro-madrassene. Man kan enkelt si at lagene med naturgummi tilfører elastisitet og at sjikt med kokosnøtt fibrene gir stabilitet. Denne basen er designet for å gi tilstrekkelig stabilitet til de fleksible mikromadrassene.

 • Vår unike Ergo-base

  Ergo-basen er en genial innovasjon i alt sin enkelthet. Den består av spenstige eukalyptus lameller i kombinasjon med dempende belter av naturgummi. Gummibeltene er trukket med bomull, og har lommer som låser lamellene til sålen slik at det hele blir til en støtabsorberende enhet som ikke avgir den minste lyd ved bevegelse. Ergo-basen gjør at sengen føles så og si bunnløs, ettersom den responderer på større kroppsbevegelser, og absorberer og utligner vekt påvirkning. Med sitt design sørger Ergo-basen for god luftsirkulasjon.

 • Mikromadrass 1

 • Mikromadrass 2

 • Mikromadrass 3

1 av 3
 • Senger og puter av rene naturmaterialer

  101 netters fornøyd garanti

  Skulle du mot formodning ikke finne deg 100% til rette på din Pythagoras, tilbyr vi å bytte overmadrassen og justere slik at du får akkurat den sengen du drømte om.

  Les mer

 • Fri frakt av ny seng og fri retur til Kirkens bymisjon av din gamle madrass

  Gratis hjemkjøring av din nye seng

  Vi frakter personlig din nye seng hjem til din dør gratis i hele Stor-Oslo. Etter avtale kan vi også montere sengen ferdig på ditt soverom.

  Les mer

 • Fri resirkulering av din gamle seng

  Vi tilbyr oss å ta din gamle seng med oss i retur, og sørger for at den får et forlenget liv hos noen som trenger den ved hjelp av Kirkens Bymisjon.

  Les mer

1 av 3