En gjennomgang fra rammemadrass til topper (eksempel).

 • Egenskaper

  Pyrros bygger på vår unike Ergo-base som gir en dyp vektfordeling og en bunnløs følelse. Basen demper de store bevegelsene, slik at lagene ovenfor kan konsentrere seg om å utligne de mindre og raskere bevegelsene.

  Glidelåsen rundt trekket gjør Pyrros enkel å vedlikeholde, bedrer hygiene og forlenger levetiden. Vårt Øko-Tex 100 sertifiserte økologiske bomullstrekk er polstret med ren ull som beskytter madrassen mot friksjon. Våre dobbeltsenger er satt sammen av to individuelle sengebaser, satt sammen med et enkelt klikk-system.

 • 8 lag naturmaterialer

  Lagene som bygger på Ergo-basen kombinerer egenskaper fra elastisk naturgummi med stabiliserende effekt fra elastifiserte kokosnøttfiber. Dette samspillet gjentas opp igjennom madrassen, og gir Pyrros en perfekt dempet elastisitet. Madrassen i sengerammen kan vendes om man ønsker å endre elastisitet fra side til side i sengen, eller om personlige preferanser endrer seg. Pyrros inneholder også sjøgress som kan bidra til å frigjøre luftveier.

 • Vår bestselger

  Atlas er vår bestselgende madrass. Madrassen kan vendes, og har ulik elastisitet på hver side. Passer derfor alle kroppstyper. 

  Alle doble madrasser er satt sammen av to individuelle enheter, men som ligger i samme trekk, slik at det føles ut som en enhet. Dette gir deg muligheten til å velge en annen elastisitet enn din partner, samtidig som det minimerer bevegelse fra en side til en annen.

 • Vendbar madrass med ulik elastisitet

  Atlas inneholder naturgummi, kokosnøtt fibre og sjøgress fra den greske middelhavskysten som bidrar til å frigjøre luftveiene når du sover.

  De doble trekkene med glidelås forenkler vedlikeholdet, og gjør det enkelt å holde sengen ren. Trekket er laget av Øko-Tex 100 sertifisert økologisk bomull, polstret med ren ull.

Lag 3. Overmadrassen

Overmadrass av 5cm elastisk naturgummi er trukket med Øko-Tex 100 sertifisert økologisk bomull. De mange små hull i madrassen sikrer god ventilasjon slik at kroppen din holder en stabil temperatur gjennom natten.

Trekket har glidelås som går hele veien rundt slik at det enkelt kan tas av og vaskes for å opprettholde en god hygiene i sengen.

Kyriaki er en topper helt utenom det vanlige. Fylt med den fineste, mykeste gåsedun og fjær omfavner Kyriaki alle små kurver på kroppen fra topp til tå.

Lag 4. Topperen

Kyriaki er en topper helt utenom det vanlige. Fylt med den fineste, mykeste gåsedun omfavner Kyriaki alle små kurver på kroppen fra topp til tå. Med sin fjærlette støtte gir den hvile helt ut i fingerspissene, og en følelsen av å sveve på en sky. 

Trekket i 100% økologisk bomull er Øko-Tex 100 sertifisert og kan enkelt tas av og vaskes. Gåsedun som er jevnt fordelt i små lommer, og de lett kan tas ut og vaskes ved behov.