Athens 14 beste hoteller - Anbefalt av Coco-Mat

Athens 14 beste hoteller - Anbefalt av Coco-Mat

Nå er vi igjen inne i en tid hvor reise er forbundet med mye usikkerhet, men vi vet at det igjen vil gå over. Til alle som skal på forretningsreise i vinter, eller drømmer om tidlig vårfølelse i vakre og historiske Athen.

Her presenterer vi en liste over de 14 beste hotellene, utvalgt av Coco-Mat Hellas. Her kan du kan finne klassiske hotell, hotell som tilbyr utsikt over Akropolis, luksushotell, boutique hotell, og enkle hotell som vil tror vil overraske deg positivt.

Coco-Mat Hotell Athen

 

IVIS 4BOUTIQUE HOTEL ATHENS

IVIS 4BOUTIQUE HOTEL ATHENS ligger i Psyrri, i det mest historierike nabolaget i sentrum av Athen. Sov på et spesielt rom beriket med elementer av naturen, som er kunstnerisk forbundet med en "hemmelig" hage / gårdsplass på baksiden av bygningen. Dette hotellet ikke bare er et sted å tilbringe natten, men en helhetlig opplevelse av virkelighetsflukt og avslapning.

 

NIKI ATHENS HOTEL

NIKI ATHENS HOTEL er det første veganske hotellet i sentrum av Athen som ønsker sine gjester velkommen i et miljø av eleganse og moderne arkitektur, kombinere naturlige materialer som omgir sine rom og selvfølgelig maten, alltid med fokus på sine etiske verdier av bærekraft og økologi.

 

HOTEL ST. BJUR & SUITES

Liker du det som er annerledes, har sans for det eksepsjonelle? Kanskje du er litt kunstnerisk av deg og er en glad i vintage stil? Da tilbyr ST. BJUR SUITES den ideelle muligheten til å utforske de små smugene i området og oppdage det gamle jødiske nabolaget med antikviteter og gamle butikker og samtidig også nyte de moderne butikkene i den berømte Ermou Street.

 

NISJE BOUTIQUE HOTEL

I økologien sikter nisje til,"hvilken plass man har i økosystemet, sitt habitat eller hvor man trives" og dette har gitt navnet til hotellet NICHE BOUTIQUE HOTEL. Det ligger i hjertet av Athen og omdefinerer betydningen av athensk gjestfrihet. Komfort, foryngelse, luksus og sikkerhet er de viktigste elementene som kjennetegner gjestfriheten, med utsikt over Akropolis.

 

ACROPOLIS AMI

Hvis du liker klassisk skjønnhet, er ACROPOLIS AMI BOUTIQUE HOTEL det du leter etter. Hotellet er totalrenovert og har en fantastisk utsikt fra rommene. Hotellet har en flott beliggenhet ved foten av Akropolis og ligger kun noen få minutters gange fra Akropolis-museet.

 

KIN ATHENS

Et sted du definitivt kan stole på at leverer til forventninger er KIN ATHENS. Det ligger i hjertet av Athen, og tilbyr koselige og fullt utstyrte leiligheter som kan bli ditt hjem når du besøker denne byen. "Et hjem borte fra hjemmet" er deres slogan, og de gir alt for at du skal ha et godt opphold.

 

LOTUS HOTEL GROUP

Athens Lotus, White Lotus, Athen Lotus Apartments, Lotus Center og Lotus In. Fem boutique hoteller i hjertet av Athen, klare for å ta deg varmt imot. LOTUS CENTER sammen med Lotus In ligger i det travle området Monastiraki, 20 meter fra metro-og jernbanestasjonen.

Disse luksuriøse leilighetene har blitt totalrenovert siden 2016 og tilbyr enkel og rask tilgang til alle severdighetene i byen. En idyllisk takterrasse med fantastisk utsikt over Akropolis venter på at du skal nyte den.

 

A FOR ATHENS

Et perfekt sted for ditt opphold kan være A FOR ATHENS. Det ligger sentralt og rett ved siden av Monastiraki metrostasjonen. Med en fem minutters spasertur er du i distriktene Psyrri, Monastiraki og Plaka og samtidig nyte utsikten over Akropolis fra takterrassen.

 

COCO-MAT ATHENS BC | COCO-MAT ATHENS JUMELLE | COCO-MAT HOTEL ATHENS

Alle COCO-MAT hoteller er inspirert av både de urbane omgivelsene og naturen vi høster fra. På disse hotellene vil du kunne ta inn autentiske opplevelser som Athen har å tilby. Bygningene kombinerer fortiden med nåtiden er ment å inspirere deg til å utforske og bringe deg nærmere den sanne historien til Athen by. Utforsk, smak, slapp av og nyt Athen - byen for kultur og skjønnhet!

 

For de som er interessert i å finne overnatting i de nordlige forstedene til Athen, kan vi anbefale følgende tre overnattingssteder: 

COCO-MAT HOTEL NAFSIKA

COCO-MAT HOTEL NAFSIKA var det første hotellet hvor vi introduserte konseptet Coco-Mat Hospitality i Athen, Kifissia. Hotellet kombinerer den naturlige roen i området med alle moderne bekvemmeligheter og selvfølgelig den perfekte søvnen som naturlige Coco-Mat senger gir deg. På Coco-Mat Hotel Nafsika finner den besøkende en perfekt balansert og avslappende atmosfære, med utmerkede fasiliteter og deilige hjemmelagde smaker, i en av de vakreste nordlige forstedene i Athen.

 

CHROMA FASHION HOTEL

Moderne og friskt, CHROMA FASHION HOTEL er et ideelt sted for ditt opphold hvis du ønsker å oppdage sentrum av Chalandri i de nordlige forstedene. Enten du reiser på forretningsreise eller ferie, er det nyoppussede hotellet et svæt godt valg.

 

MIRIVILI ROOMS & SUITES

MIRIVILI ROOMS & SUITES er designet og bygget for å tilby et hyggelig opphold, fornyende søvn og en deilig hjemmelaget frokost. I tillegg kombinerer alle rommene minimalismens enkelhet med komfort og ergonomisk utforming av moderne teknologiske fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt til en vakker og hyggelig opplevelse.

 

ATHENS CHRISTOKOPIDOU RESIDENCE

Miljøvennlige ATHENS CHRISTOKOPIDOU RESIDENCE ligger i hjertet av Athen, i området Psyrri, og ligger svært nær en togstasjon som har direkte forbindelse til flyplassen. For de som liker high-tech, tilbyr hotellet den nyeste automatisering som rom tjenester og reservasjons forespørsler gjennom en sin app, kontaktløs innsjekking og utsjekking, nøkkelfri inngang til rommene. Dette er det perfekte valget for å nyte privatliv, ro og urban eleganse.

 

Sjekk gjerne ut vår Hotel Locator hvor du kan finne hoteller hvor du kan sove på Coco-Mat senger verden over.

Vi ønsker deg en god tur! 

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.