Justert produkt forslag

Alle madrasser består av rene naturmaterialer. Som nevnt vil kunne sette opp kombinasjoner med springfjærmadrasser på forespørsel om vi må jobbe oss ned i pris.

Vi har plukket ut en dyne og en pute av hensyn til kvalitet, anvennlighet, og pris. Vi anbefaler dere å supplere med 10 andre puter for gjester som har andre preferanser.

Vi har vidre også valgt å presentere noen av våre andre produkter som vi tror kunne passet prosjektet, og vil sende over mer informasjon om disse på forespørsel.

Alle priser fritt levert Alta i en sending. Leveringstid per 12. juli: 10 uker.

Garantert god søvn over mange år

Kontinentalsenger til hytter

Topp kvalitet, rene naturmaterialer, redusert pris ved kjøp av 10 stk. Sengene består av tre madrasser og 10 lag naturmaterialer.

Sengen har en solid sengbase kombinert med vår bestselgende madrass og overmadrass.

Totalpris 10 senger: 442.000,-

Prisen inkluderer sengeben i ønsket høyde og sengeskjørt.

Se detaljer

Alt1 til Iglo - Duo Madrass på sengebase

Vår mest solgte 2-lags seng plassert på en vakker, solid base av bøk. Overmadrass og madrass inneholder syv lag naturmaterialer.

Selve madrassen er to-sidig, med en fast og en medium-fast side.

Selv om madrassen er en seng i seg selv, vil overmadrassen tilføre ekstra elastisitet og støtte. Beskytter madrassen og gjør renhold og vedlikehold enklere.

Totalpris 10 senger: 354.000,-

Se detaljer

Alt2 til Iglo - Atlas madrass

Vi trekker madrass med robust og slitesterkt bomullstrekk. Her kan dere velge farge. Vi tenker at det beste er om det bygges enkel plassbygd base som enkelt kan anvendes som sofa og seng. Mål 80x200cm.

Totalpris 20 madrasser: 218.000,-

Pris inkluderer spesialtrekk.

Les mer om madrassen

Morfeas hodepute

Morfeas har en enkel og tradisjonell oppbygging. Den er fylt med med mest fjær og litt dun. Puten passer best ryggsovere som som er vant til en ekstra pute i sengen eller for magesovere og som foretrekker å kunne forme puten litt forskjellig fra gang til gang.

Totalpris 40 hodeputer: 24.000,-

Helårs dundyner

Alkeos helårs dundyne er en fyldig og behagelig dyne fylt med 90% hvit gåsedun og 10% hvit gåsefjær. 

Trekket på dynen er i 100% ren bomull, og er Øko-tex 100 sertifisert. Innsidebehandling og doble sømmer på trekket gjør at dunen ikke trenger igjennom tekstilet. Kassettsydd for best isolasjonsevne og riktig fordeling av dun. 

Totalpris 40 dyner: 105.000,-

Button label
Kyriaki er en topper helt utenom det vanlige. Fylt med den fineste, mykeste gåsedun og fjær omfavner Kyriaki alle små kurver på kroppen fra topp til tå.

Kyriaki Dun Topper

Kyriaki er en topper helt utenom det vanlige. Fylt med den fineste, mykeste gåsedun og fjær omfavner Kyriaki alle små kurver på kroppen fra topp til tå.

Med fjærlett støtte til de mindre delene av kroppen gir den hvile helt ut i fingerspissene, og gir gjesten en følelsen av å sove på en sky. En topper komplementerer alle senger, og kan legges til etter deres ønske eller på gjestens forespørsel.

Stk. pris i 160x200: 11.900,-

Se mer i nettbutikken
 • Badekåper med hette

  Badekåper med hette

  Deilige, mye badekåper i bomull bidrar til at badstue opplevelsen blir komplett. Leveres i ulike størrelser og farger (hvit/grå/mørk brun).

  Pris per stk. 750,-

 • Sengetøy i økologisk bomull

  GOTS sertifisert sengetøy

  Vårt sengetøy er mykt, snilt mot huden, og varig. GOTS sertifisert og laget av 100% økologisk bomull. Svært god trådkvalitet med en tetthet på 200 tråder per 2,54cm.

 • Beskyttelses laken i bomull sørger nemlig for at madrasser bestående av naturlige materialer får puste og bevarer et sunt sovemiljø.

  Galatia beskyttelseslaken

  Dette beskyttelseslakenet er enkelt å ta av og kan vaskes på høy temperatur. Det vil sørge for at madrassen / overmadrassen holder seg pen og flekkfri. Laget av økologisk bomull og sørger for at fuktighet / søl ikke trekker igjennom på overmadrassen. Gjør renhold av senger enklere.

  Pris per stk. 160x200: 1.200,-

 • Sovesofa som du sover godt på

  Niki sovesofa

  Ønsker dere fleksibilitet til å tilby to ekstra soveplasser på forespørsel? Niki er eneste sovesofa på det norske markedet som er laget av en spesialist på senger. Dette er en sovesofa som fungerer som en fullverdig seng, men som er en vakker og nett to-seter på dagtid.

  Se flere detaljer her

1 av 4