En gjennomgang fra sengebase til overmadrass.

 • Solid og fri for metaller

  Vårt Øko-Tex 100 sertifiserte økologiske bomullstrekk er polstret med ren ull som beskytter madrassen mot friksjon. Våre dobbeltsenger består av to individuelle sengebaser, satt sammen med et enkelt klikk-system.

 • Robust og elastisk sengebase

  Sengebasen er laget av naturlige materialer, helt fri for metaller. Bunnen har solide lameller i furu. Over lamellene hviler to lag naturgummi og to lag kokosnøttfiber som gir dempet elastisitet. 

 • Vår bestselger

  Atlas er vår bestselgende madrass. Madrassen kan vendes, og har ulik elastisitet på hver side. Passer derfor alle kroppstyper. 

  Alle doble madrasser er satt sammen av to individuelle enheter, men ligger i doble trekk, slik at det føles ut som en enhet. Dette gir deg muligheten til å velge en annen elastisitet enn din partner, samtidig som det minimerer bevegelse fra en side til en annen.

 • Vendbar madrass med ulik elastisitet

  Atlas inneholder naturgummi, kokosnøtt fibre og sjøgress fra den greske middelhavskysten som bidrar til å frie luftveier når du sover.

  De doble trekkene med glidelås forenkler vedlikeholdet, og gjør det enkelt å holde sengen ren. Trekket er laget av Øko-Tex 100 sertifisert økologisk bomull, polstret med ren ull.

Lag 3. Overmadrassen

Overmadrass av 5cm elastisk naturgummi er trukket med Øko-Tex 100 sertifisert økologisk bomull, vattert med ull. De mange små hull i madrassen sikrer god ventilasjon slik at kroppen din holder en stabil temperatur gjennom natten.

Trekket har glidelås som går hele veien rundt slik at det enkelt kan tas av og vaskes for å ivareta en god hygiene.