Vet du hva du sover på?

Vet du hva du sover på?

Søvnindustrien er i stadig utvikling og mye positivt er heldigvis på agendaen nå som forbrukere er mer opplyste og bevisste i sine valg. Har du noen gang lurt på hva slags madrass du sover på og hva en madrass inneholder?

Nylige undersøkelser har brakt til overflaten et stort problem, som graver i det  tvilsomme innholdet man finner i mange madrasser.

Eksperter på resirkulering av madrasser rapporterer at det er ganske skremmende hva vi kan finne inne i en madrass. Blant annet kan man oppdage alt fra en hel koloni med veggdyr, til brukte tekstiler og mange andre typer skitt!

I COCO-MAT har vi troen på å være transparente, og har i over 30 år produsert madrasser med glidelås. Slik vil alle våre kunder få muligheten til å bli bedre kjent med hva som befinner seg på innsiden av madrassen, materialene vi bruker og egenskapene disse har. 

Slik kan vi også overvåke tilstanden til madrassen vår gjennom årenes løp.Våre avtagbare, vaskbare trekk beskytter oss mot utvikling av mikroorganismer og allergier som oppstår ved støvansamling. Naturlateks og kokosnøtt fiber som benyttes i madrassene er naturlig antibakterielt, mens hestehår og kaktus fiber sørger for et tørt klima i madrassen, og dermed mindre attraktivt for midd og bakterier.

Kilde: The Guardian

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.