Sleep before you are dead

Sleep before you are dead

Foto og tekst by: Anja Stang

Mitt forhold til søvn har hatt sine ups and downs gjennom årene. Nå vil jeg så gjerne få det til å vare – resten av livet.

Da jeg var tretten, fikk jeg en bok om drømmetydning i gave. Jeg vente meg til å skrive ned drømmene mine hver morgen, og analyserte dem til døde. Jeg lærte at drømmer liker ordspill, og kan få deg til å drømme at du kjører bil for å illustrere at du er "ute og kjøre". Og at vann alltid symboliserer følelser. Jeg har boken ennå, men bruker den aldri lengre. Jeg ble opptatt med andre ting og sluttet å huske drømmene mine. Og man kan jo ikke skrive ned noe man har glemt?

Jeg tror drømmene har svaret på mange problemer, store som små, hvis vi bare lytter. De går hånd i hånd med intuisjonen. Ved å frarøve oss selv søvn, drukner den lille stemmen i støyen.

 Du kan lese hele blogginnlegget til Anja her

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.