Makali Temple Village i partnerskap med Coco-Mat

Makali Temple Village i partnerskap med Coco-Mat

Makali tempel landsby på Bali åpner våren 2022, og er Bali sin første 'lean luxury destination'. Den unike destinasjonen skal tilby det de kaller en 'dreamy weekend getaway' for de som ønsker å lade batteriene i rolige private omgivelser i en tropisk setting, med sydende kafeer og strender noen steinkast unna. 

Coco-Mat seng på Makali, Bali

 

For eierne Candice og Jens har det vært viktig å bygge sin lille landsby etter et bærekraftige design og med løsninger som sikrer et lavt energiforbruk under drift uten å måtte fire på komfort. Bygningene er reist med 75% mindre betong enn det som er vanlig på Bali, og de har benyttet seg av et passiv tropisk husdesign med solceller og smart energiovervåking.

Bærekraftig design av villa 

Det tropiske klima på Bali krever en klima ansvarlig design som er hensyntar omgivelser og nyttiggjør seg av det tropiske miljøet. Dette gjøres ved at Makali bruker et hybrid-system med isolerte paneler med svært lave u-verdier, noe som fører til at lite varme slår igjennom panelene. Slik forblir inneklima svalt uten bruk av air-conditon. 

 

I tillegg iverksetter hotellet tiltak som reduserer deres fotavtrykk ved å kompostere avfall, filtrerte ferskvannsbasseng som renser uten bruk av kjemikalier, og en gjennomgående bruk av biologisk nedbrytbare produkter. Makai ønsker med dette å vise hvordan man med en bærekraftig tilnærming til arkitektur, design og materialer kan imøtekomme gjester som forventer det beste uten å drive rovdrift på miljøet.

Dette blir stedet for matelskere som ønsker å nyte kortreist mat og lokale skikker i en avslappende atmosfære. Vi i Coco-Mat er stolt partner og vi lover å bidra til en 'dreamy weekend getaway' og ønsker lykke til med åpningen, og håper å komme på besøk om det blir ledig plass en gang i fremtiden...

Sjekk ut hvor du kan teste en Coco-Mat seng på vår Hotel Locator🤗

Les mer om Makali Temple Village

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.