Hvordan velge riktig pute

Slik velger du riktig pute

Hodeputen er madrassen til ditt hode, og naturligvis et viktig element i jakten på den dype gode søvnen. Hvilken pute som er rett for deg avhenger av liggestilling, nakkegrop, elastisitet på madrassen og personlige preferanser. Vi tilbyr derfor et stort utvalg forskjellige puter. Mange er soneinndelte, og flere av disse kan justeres ved å åpne glidelåsen og ta ut innhold etter behag.

Hodeputen som passer deg

Når du ligger på ryggen på en madrass, skal puten støtte hodet og nakken, slik at de har samme posisjon som når man står oppreist. For at dette skal la seg gjøre, må puten ha den rette høyden for å fylle mellomrommet mellom madrassen og kurven på nakken. Er puten er for høy vil hodet bli bøyd fremover, noe som forårsaker strekk i den syvende halsvirvelen, noe som kan gi deg nakkeplager. Det er derfor viktig at valg av pute tilpasses personen som skal bruke den.

Madrassen du sover på er også en avgjørende faktor for at nakken din får riktig støtte. Sover du på en hard madrass som er mindre elastisk / hard, bør du velge en større pute enn om du sover på en mer elastisk / mykere madrass.

 

Riktig posisjon for nakken

 

 Feil posisjon for nakken

 

Vi tilbyr hele 14 puter med ulik høyde, forskjellige naturmaterialer, og ulik oppbygging. Vi har puten til din kropp, uavhengig av søvnvaner og preferanser.

Ta kontakt med oss i chatten for hjelp til valg av pute, eller book en tid for å prøve ulike puter i vårt søvnstudio på Grini Mølle.

 

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.