Søvnrevolusjonen

Søvnrevolusjonen

Møt Arianna Huffington, en av USA´s mektigste kvinnelige bloggere, forfatter og grunnlegger av ThriveGlobal. Med egenerfaring og en rekke studier som omhandler søvn, påviser hun i boken "The Sleep Revolution", at søvn ikke bare ekstremt viktig for vår helse, men også viktig for å hjelpe oss med å nå våre mål. Skal vi ha det bra og holde oss friske, må vi sove mer! Vi må også sove mer for å oppnå mer, privat og på jobb.

Arianna Huffington er COCO-MAT ambassadør, men kjent for de aller fleste som en av grunnleggerne i Huffington Post. Man vil kanskje ikke tro dette om en av de mektigste kvinnene i verden, grunnlegger og forfatter av 15 bøker; men av alle ting står SØVN øverst på hennes agenda.

“The advice I would give to my younger self is very, very simple: Stop burning the candle at both ends and renew your estranged relationship with sleep — you will be more productive, more effective, more creative, and more likely to enjoy your life.” —Arianna Huffington, Refinrwy29, Jul. 2

Med sitt enorme engasjement for søvn, startet hun ThriveGlobal. Organisasjonen har som misjon å få slutt på stress og søvn epedimien vi er rammet av i den vestlige verden, ved å tilby personer og foretak forskningsbaserte løsninger for å øke velvære- og prestasjonsnivået.

Ny vitenskap har vist at den gjennomgripende troen på at utbrenthet er prisen vi må betale for suksess er en vrangforestilling. Vi vet nå at når vi prioriterer vårt velvære forbedres vår beslutningsprosess, kreativitet og produktivitet dramatisk. ThriveGlobal er forpliktet til å akselerere kulturskiftet som gjør at folk kan gjenvinne sine liv og gå fra bare å overleve til å blomstre.

The Sleep Revolution: Transforming Your Life, One Night at a Time

The sleep revolution: transforming your life. One night at a time

Hun har også skrevet boken «The sleep revolution: transforming your life. One night at a time» Ved hjelp av den nyeste vitenskapen tar boken tak i hva som egentlig skjer når man sover og drømmer. The New York Times bestselgeren, viser til hvordan vår kulturelle opplevelse av at søvn er bortkastet tid, kompromitterer vår helse og vår evne til å ta beslutninger. Søvnmangel undergraver vårt arbeidsliv, våre personlige liv og til og med vårt sexliv.

Vi i COCO-MAT er stolte over å ha en så inspirerende, kunnskapsrik og motiverende ambassadør som Arianna. Hun skaper oppmerksomhet rundt et viktig tema som angår oss alle, nemlig søvnløshetskrise. Dette kan ha dype konsekvenser for vår helse, vår jobb prestasjon, våre relasjoner og vår lykke. Hun legger vekt på at det vi trenger er intet mindre enn en søvnrevolusjon: Bare ved å fornye vårt forhold til søvn kan vi ta kontroll over våre liv.

 

 

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.