Vårt produktforslag

Vi har satt opp tre forslag til senger basert på input i siste møte. Vi har valgt å tilby senger av høy kvalitet og av rene naturmaterialer. Vi vil kunne presentere kombinasjoner med springfjærmadrasser på forespørsel om man ønsker seg ned i pris.

Vi har vidre også valgt å presentere noen av våre andre produkter som vi tror kunne være aktuelt for det første hotellet, og vil sende over mer informasjon om disse på forespørsel.

NB! ALLE PRISER EKS. MVA FRITT LEVERT OG MONTERT. DETALJERT SPESIFISERING FØLGER AV TILBUD PÅ ALTERNATIV DERE VELGER Å GÅ FOR.

Kompromissløs kvalitet og skreddersøm. Dette er vår mest eksklusive seng som består av totalt 29 lag naturmaterialer.

Signature Triton

Kompromissløs kvalitet og skreddersøm. Dette er vår mest eksklusive seng som består av totalt 29 lag naturmaterialer.

Hver madrass er trukket i et fløyelsmykt trekk av økologisk bomull.

Triton er sengen som både vil tilby beste avslapping og komfort samtidig som den løfter det visuelle inntrykket i en hver suite.

Totalpris 5 senger: 658.000,-

Se detaljer
Legendariske 4-Layer Sengen som består av fire madrasser og 16 lag med naturmaterialer. Ønsker du en seng av absolutt høyeste kvalitet og komfort, er vår 4-Layer sengen du skal velge.

Signature 4-Layer

Dette er vår anbefaling om sengen uansett skal ha trekkes med tekstiler slik at Triton skreddersøm ikke kommer til syne.

Madrass og overmadrass bygger på en rikholdig og elastisk sengeramme. Helt øverest finner du vår fantastiske topper av den fineste dun.

Med sine 16 lag med naturmaterialer gir denne sengen absolutt beste komfort og søvnopplevelse.

Totalpris 5 senger: 380.000,-

Se detaljer
Garantert god søvn over mange år

Support Kontinental

Topp kvalitet til en god pris. Sengen består av tre madrasser og 10 lag naturmaterialer.

Sengen kombinerer en fast sengbase med vår bestselgende madrass og overmadrass.

Dette er kontinentalsengen våre kunder elsker, og også denne er utelukkende bygd opp av rene hygieniske naturmaterialer.

Totalpris 5 senger: 218.000,-

Se detaljer
Vi kan også levere springfjærmadrasser om hensyn til lav pris kommer før komfort.

Hybrid/Stålfjær madrasser

Vi kan også levere springfjærmadrasser om hensyn til lav pris kommer før komfort.

Også disse madrassene er trukket med økologisk Øko-Tex100 sertifisert bomull.

Det er ikke uvanlig at man velger en av våre signatursenger på suitene og senger som inneholder spiralfjærer på ordinære rom.

Kontakt oss for mer informasjon
Kyriaki er en topper helt utenom det vanlige. Fylt med den fineste, mykeste gåsedun og fjær omfavner Kyriaki alle små kurver på kroppen fra topp til tå.

Kyriaki Dun Topper

Kyriaki er en topper helt utenom det vanlige. Fylt med den fineste, mykeste gåsedun og fjær omfavner Kyriaki alle små kurver på kroppen fra topp til tå.

Med fjærlett støtte til de mindre delene av kroppen gir den hvile helt ut i fingerspissene, og gir gjesten en følelsen av å sveve på en sky. En topper kompleterer alle senger, og kan legges til etter deres ønske eller på gjestens forespørsel.

Se mer i nettbutikken
Putemeny. Puten er avgjørende for om gjesten får en god natts søvn. Får gjesten selv velge pute er sannsynligheten større for at opplevelsen blir god.

Vår Putemeny

Puten er avgjørende for om gjesten får en god natts søvn. Får gjesten selv velge pute er sannsynligheten større for at opplevelsen blir god.

Foruten selve putene, bistår vi med alt fra monter til selve menyen ferdig trykt. Alt vi trenger fra dere er målsatt veggplass for montering av monter.

Se mer i nettbutikken
Deeilige dundyner i beste økologisk kvalitet

Deilige Dundyner

Verdens beste ØkoTex merkede dundyner fylt med den fineste dun.

Alle våre dyner er selvfølgelig merket med 'Responsible Down' av hensyn til dyrevelferd.

Kommer i ulike kvaliteter og priser og kan leveres både som sommer- og vinterdyne om ønskelig.

Vi leverer også dyner i ull om ønskelig.

Se mer i nettbutikken
 • Sovesofa som du sover godt på

  Niki Sovesofa

  Ønsker dere fleksibilitet til å tilby to ekstra soveplasser på forespørsel? Niki er eneste sovesofa på det norske markedet som er laget av en spesialist på senger. Dette er en sovesofa som fungerer som en fullverdig seng, men som er en vakker og nett to-seter på dagtid.

 • Helt unike tresykler med og uten batteripakke

  Tresykler med hotellets navn

  Coco-Mat lager også noen helt unike sykler av tre på sin fabrikk i Hellas. Vi kan prege syklene med hotellets navn, og kan levere med og uten el-systemer.

 • Senggavler som kan tilpasses et hvert soverom

  Sengegavler

  En matchende hodegavl kan gi hotellrommet et løft og absorberer lyd. Våre sengegavler håndlages på bestilling for å imøtekomme krav du har til både mål og tekstiler. Flere av gavlene våre har avtagbart trekk, som gjør det enkelt med renhold.

 • Nattbord

  Vi har et bredt utvalg nattbord som er tilpasset stil og høyde på ulike senger. Ved større bestillinger kan de lages på spesialmål.

 • Badekåper med hette

  Badekåper med hette

  Vi leverer ulike robuste løsninger for benker og bagasje avlastere i samme materialer som nattbord. Produktene er utprøvde og robuste, laget for hotellbruk.

 • Sengetøy i økologisk bomull

  GOTS sertifisert sengetøy

  Vårt sengetøy er mykt, snilt mot huden, og varig. GOTS sertifisert og laget av 100% økologisk bomull. Svært god trådkvalitet med en tetthet på 200 tråder per 2,54cm.

 • Beskyttelses laken i bomull sørger nemlig for at madrasser bestående av naturlige materialer får puste og bevarer et sunt sovemiljø.

  Galatia beskyttelseslaken

  Dette beskyttelseslakenet er enkelt å ta av og kan vaskes på høy temperatur. Det vil sørge for at madrassen / overmadrassen holder seg pen og flekkfri. Laget av økologisk bomull og sørger for at fuktighet / søl ikke trekker igjennom på overmadrassen. Gjør renhold av senger enklere.

 • Puter på skreddersøm

  Vi syr puter i form og fasong tilpasset sittegruppe eller rom. Alle med naturgummi som stopping, og de fåes i et bredt utvalg tekstil og farger.

 • Benker og avlastingsbord

  Benker og avlastere

  Vi leverer ulike robuste løsninger for benker og bagasje avlastere i samme materialer som nattbord. Produktene er utprøvde og robuste, laget for hotellbruk.

1 av 9