En personlig handel

"Alt vi i Coco-Mat gjør handler om å gi folk en bedre morgendag. Vi mener oppriktig at vi kan tilby verdens beste senger, men å sove på en god seng er ikke nok alene. Det gir meg masse glede at vi kan hjelpe mennesker til å sove bedre, og det gir masse energi å sørge for spennende, trygge og personlige handle opplevelser"

Betina R. Sollie - Innehaver og eier, Coco-Mat Norge.

 • 101 netters fornøydgaranti på madrassen

  101 netter 100% fornøyd garanti

  Dersom du mot formodning ikke skulle finne deg til rette på din madrass, tilbyr vi deg å bytte inn madrassen i en med perfekt elastisitet og støtte. Du har altså hele 101 netter å teste på før du må ta et endelig valg. Dersom din nye madrass er dyrere enn din gamle, betaler du mellomlegget.

  Les mer

 • Gratis hjemkjøring av din nye seng

  For mange kan det by på store utfordringer å hente ny seng og få den i hus. Det siste vi ønsker at du tilbringer din første natt i ny seng med vond rygg. Vi tilbyr derfor gratis levering av seng over hele Norge. Mot et lite honorar bærer vi din nye seng opp på soverommet og monterer den ferdig for deg i Oslo og Bærum.

  Les mer

 • Nestekjærlighet i alt vi gjør

  Forlenget liv for din gamle seng

  Vi tilbyr oss å ta din gamle seng med oss i retur når vi leverer ny seng hjem til deg. Igjennom vårt samarbeid med Kirkens Bymisjon sørger vi sammen for at sengen får et forlenget liv hos noen som trenger den. Enklere for deg, til glede for andre, og bedre for miljøet.

  Les mer

 • Garantert god søvn over mange år

  Markedets lengste varighet og garanti

  Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til bruk og kast. Vi har tilegnet oss et lite bærekraftig forbruksmønster, og er vant til å bytte ut møbler etter trender. Coco-Mat sin produkter er bygget av kvalitetsmaterialer, og sengene har markedets beste levetidsgaranti.

  Les mer

1 av 4