Triton håndlages av våre mest erfarne møbelsnekkere, og trekkene lages av våre egne syersker. Den består av 29 lag naturmaterialer. Alt for at Triton skal gi gjesten den absolutt høyeste komfort. Hver madrass er trukket i et mykt trekk av Øko-Tex 100 sertifisert økologisk bomull. Dere velger mellom tre ulike farger på trekk, og to ulike stiler på kantsømmen.

En gjennomgang fra rammemadrass til overmadrass.

  • Ergo-basen i bunn

    Gummibeltene er trukket med bomull, og har lommer som låser lamellene til sålen slik at det hele blir til en støtabsorberende enhet som ikke avgir den minste lyd ved bevegelse. Ergo-basen gjør at sengen føles så og si bunnløs, ettersom den responderer på større kroppsbevegelser, og absorberer og utligner vekt påvirkning. Med sitt design sørger Ergo-basen for god luftsirkulasjon og en dyp vektfordeling.

  • Lagvis bygges madrassen opp av flere sjikt naturmaterialer

    13 lag naturmaterialer

    Under det fløyesmyke trekket finner du vår signatur kombinasjon av naturmaterialer. Lag med naturgummi tilfører elastisitet, og sjikt med kokosnøtt fibrene gir stabilitet. Foruten dette inneholder basen elastifiserte fibere av kokosnøtt, kaktus og hestehår for at sengen skal puste og holde deg tørr gjennom natten, samt eukalyptus og tang for din velværes skyld.

På innsiden av Proteas madrass

Proteas er i prinsipp to ulike madrasser bygget opp lagvis fra kjernen og ut. Om du vender den, vil den derfor endre karakter.

Madrassen kan derfor brukes på begge sider, og de to sidene av sengen kan vendes helt uavhengig av hverandre om en ønsker å tilby justering til hotellgjesten.

Fløyelsmyk Thalassa overmadrass

Lag 3. Overmadrassen

Denne overmadrassen gjør Triton komplett. Dette siste elastiske laget med naturgummi er trukket i fløyelsmyk økologisk bomull.

Det naturligvis avtakbart og vaskbart, da dette gir en bedre hygiene og økt varighet. Inneholder sjøgress med jod for å frigjøre luftveiene når man sover.

Triton sengegavl

Vi kan levere med Triton sengegavl med eikeramme. Vi anbefaler og matche sengens tekstil. Høyden er 168cm. Dere bestemmer selv bredde tilpasset bakvegg og el-stikk, men vi anbefaler at det går opp med antall puter i bredden, og da vil alternativer være 213cm og 254cm. Tekstil og spesialmål uten ekstra kostnad.

Pris per gavl: 17.500,-

Se mer info om gavlen i nettbutikken

Totalpris 6 senger INKLUDERT sengegavl: 900.000,-

Totalpris 6 senger UTEN sengegavl: 795.000,-

Pris levert på dør. Vi hjelper gjerne til med oppsett av sengene, og tar gjerne kursing av personalet om ønskelig.